gerakan baby

hi ibu².. nak tny..adakah kita ble merasa pergerakan baby pada mgu 9? tny je sbb curious.

1 Balas

belom. 16weeks baru rasa. itu pon depends on perut masing². kalau kurus kulit nipis boleh rasa baby kick. kalau badan berisi sikit and kulit tebal kena tunggu dalam 20weeks baru dapat rasa. selalunya begitu la. saya 16weeks dah rasa 😁

3y ago

dr ckp jika ada rsa mcm gerakan atau rsa yg patern dia sama ja utk bbrpa hri...tulah tndanya bby gerak...