Pantang rigid or sukahati?

Hi ibu2...nak tanya ibu2 yg pernah keguguran,anda pantang spt mana yg org2 tua suruh or pantang sukahati?saya baru keguguran dan hari ni harinke-10,pantang sendiri....saya takda bertungku,pakai brg2 dlm pantang,takda berstokin di siang hari,msk masakan sendiri...so ada tak yg mcm saya?hehe

1 Balas

Depends gugur mase week berapa sis.. Kalau dlaman mmg clear xtungku pun xpe..

5y ago

its ok hehe...cuma dkt2 nak msuk 12 hari ni dok sakit2 kepala..agaknya sbb panas kot