kalau dlm pantang (keguguran)mmg xblh kluar rumah juga ke?ingt pantang makan je..rupa kluar rumah pun pantang juga...ibu2 yg brpntg keguguran ikut ke cmni xkluar rumah smpy hbs tempoh brpntg???

ingin tahu?

2 Balas

Early miscarriage pada 6 minggu kehamilan, Jun lepas. Saya kena pantang masa tu tentang pemakanan & peminuman, penggunaan air mandi, had kn aktiviti yg lasak dan d elakkan mengangkat barang yg berat. Ni pun mak yg pesan dan suruh ikut 😅

5y ago

pmknan..peminuman..aktiviti lasak mmg kena jaga...awk pantang brpa lama ye...tq bg info...

yup berpntg kguguran lg sgt kne jga dri berpntg yg bersalin..Kne btul2 jga bdn lpas kgugurann

5y ago

aamiin2...mudhn phit ada kmnisan nya...