luka jahitan selepas bersalin

ibu2,boleh bagi suggestion utk cepatkan process penyembuhan luka jahitan...jahitan dah bercantum...tp masih sakit walau dah 28 hari.... saya perasan, selepas saya angkat anak lama2 (anak suka didodoi)....mesti luka jahitan sakit sekali smpi saya kena makan ubat tahan sakit... adakah ubat tradisional untuk cepatkan penyembuhan?

1 Balas

Banyakkan makan oren sunkist, puan. Atau apa apa buahan yang kaya dengan vit c.