Flu ,ruam merah + jerawat

Hi ibu2,ada sapa2 prnh hadapi baby baru lahir balik2 bersin dan skrg slsma pla..dah jumpa doc,doc ckp tiada ubat utk baby..cuma risau n kecian dekat baby tidur tak slsa..ada tips hilangkn slsma n ruam merah + bji2 kcil dekat muka?

2 Balas

sama mcm ank sy... sy sapu cream youbaby... alhamdulillah makin oke.. n lg satu nurse ckap persekitaran dia... mcm blik tidur ade habuk ke... atau jenis terperap... cntoh tingkap xbukak...

Sedut jela mampu sy buat dulu.. 😅 Lapik lampin kat hidung sedut