Jerawat Bayi

Hi,bayi saya mula tumbuh ruam selepas lahir..sekarang dh 2 bulan lebih masalah ruam / jerawat bayi ni tk surut2..dah bawak pg jumpa doc, doc dh bg krim and calamine pun sama je.. saya pun ikhtiar beli cetaphil utk baby tu pun still tk kurang2..ade tips tak.. #pleasehelp #bantusharing

Jerawat Bayi
1 Balas

Bby sy naik mcmni masa usia dia 7hari. Dktr kk bg 2jenis ubat sapu (bkn calamine) alhamdulillah surut. Btw blh tahu ubat sapu apa yg sis dpt?

2y ago

vizomet puan