Assalamualaikum ibu2 semua

Baby sya already 3 months+..nk tanya penggunaaan botol susu ade limit x?skarang baby sya menyusu 3-4 oz skali minum..n botol susu x pernah tukar lg.perlu ke sya tukar botol susu?terima kasih ibu2 semua ats jawapan #ingintahu #firsttiimemom

Assalamualaikum ibu2 semua
2 Balas

Hi sis.. kalau sis guna botol susu jenis PP boleh tukar 6 bulan sekali. Kalau sis guna botol jenis PPSU boleh tukar setahun sekali. 🤗

3y ago

Ooo...ok2..tq sis😊😊ats perkongsian

Waalaikumussalam puan.. Sy tukar botol susu masa baby nak masuk 4 bulan.. Puting botol pun sy tukar pada yg bersesuaian dgn umur dia..

3y ago

Tq sis😊