Baby cot untuk anak kedua

Ibu2 yang ada pengalaman.. saya skrg mengandung anak kedua.. anak pertama skrg usia 1y9m.. dulu takda beli benda ni just bagi tidur bersama atas katil.. tapi bila melihat anak pertama yang terlalu lasak.. rasanya satu keperluan untuk beli baby cot ni.. ibu boleh suggest tak kualiti yang perlu ada dan jenama apa yang sesuai.. Terima kasih

1 Balas

cari kat shopee je sis..bnyk jenis baby cot ikot kemampuan..sy pon hamil anak no 2..da fet ready baby cot..😁