Baby cot penting ke?

Mommies nk tanya kalau utk anak kedua ni penting ke utk beli baby cot 🤔 sbb anak pertama kurang 2tahun masih tido bersama dengan kita mak ayah ni atas katil kan. Adakah penting utk ada baby cot ke takperlu pun? Tolong mommies yg ada pengalaman anak 2 3 4 org dah ni #ingintahu

3 Balas

Ikut org juga.. ada org mmg dorang guna babycot..tp klu sis rasa mmg akan tdur dgn parents juga & x guna sgt, xyah beli pn xpe.. ank ke3 msih beli juga tp cri yg murah je sbb guna utk 1 bulan lpas tu cosleep dh

3mo ago

Ooo okay noted 👍 terima kasih sudi reply ❤️

sye beli baby cot tp xpakai langsung. rse mmbazir je beli 😂😂. so ank mmg tido atas katil skali dgn parents sbb baby fully bf. si abg dh ajar tido katil asing.

3mo ago

Sama lah sis, rasa menyesal pula beli hahahaha

it depends.. mcm saya fully breast feed anak so memang melekat tido sebelah. sudahnye baby cot jd hiasan je 😅