Baby cot atau matress

Hi nak tanya. perlu beli baby cot tak untuk baby nanti sebab husband tidur lasak sangat. risau kat baby 😅

2 Balas

Saya & suami mmg pisahkan our bed dgn baby. Letak baby dalam baby cot sebelah katil. Kami tidur biasa2 je tp serious takut sebab bila tidur ni kadang tak sedar. Pengalaman sedara sendiri baby meninggal sebab kena hempap time tidur. Kecik lagi baby nya. Terus seriau bab ni hmm mintak dijauhkan dari kita semua 😭🤲🏻

Better beli sis kalau dah tahu husband jenis tido lasak