19weeks uri kt bawah.

Hi.ibu2 . Sya nk tnye normal ke 19 weeks uri kt bawah.td pegi KK scan doctor kata uri kt bawah 😞 risau pulak dengar. Ada x cara na bg naik 😓

3 Balas

In shaa Allah boleh naik tu. Try banyakkan sujud lama2, position menonggeng dan baring sambil luruskan kaki dkt dinding

2y ago

Terima kasih 😇

saya 18weeks uri kt bawah jugak tp kerap rasa sakit kt ari2 mcm mencucuk2 klu buat kerja berat rasa bisa sagat2

Boleh naik lg tu. Sy pun sama masa 19 weeks uri kat bawah lg. masuk 22 weeks uri sy dah naik sikit

2y ago

Terima kasih 😇