pampers NB

hi ibu2 sy nk tanya pampers brand apa ya yg ok utk bby newborn?

33 Balas

saya pakai ni.. biar ambik S terus risau baby cepat gebuu.. rm30/ 84pcs jimat

Saya beli drypers touch, so far tgk anak2 sedara pakai semua ok, xbocor xmelecet

Sy try applecrumby.. ikut kesesuaian kulit bayi jgk.. beli sikit dulu nak tgk

klau sya ..sya suka huggies soft utk nb ..😊 ssuai utk skin bby bru lahir

Sis try mintak sample dekat fb sis.. dekat group Item Free Sample Malaysia.

mikubi. saya pakai masa anak 1st. suami pun suka pampers mikubi

saya pakai diapers NB yg TOUCH punya

Saya pakai mikubi. Elok sangat

sy guna Petpet, Drypers pn ok

Diapex 😘 x femes tp best!