Pampers utk nb

Hi nak tanya, pampers apa yg murah utk newborn?#pleasehelp #seriusnanya

13 Balas

petpet, Drypers, whoopie pun murah sis.. ada 1 lg sy lupa tp utk newborn sis bli yg pack kecil dlu utk tgk bby ok atau x takut ruam.. sy dlu pun bli yg murah² jugak kkdg time panas ank guna lampin kain biasa ja utk cut kos.

Sy pakai drypers beli sambil kumpul point..dri anak 1st kumpul point byk benda da redeem,baki point ne tahun baru pakai redeem 2pek pampers nb😁

5mo ago

Berbaloi jugaa kan sis😁

Masa nb saya suka drypers wee wee dry yg warna biru tu. saya rasa ok, murah dan senang nak beli kat speedmart.

drypers classic 78pcs. x sampai rm30. ada jual kt supermarket/speedmart.

Bg sy Petpet..kalau x mint petpet lg senng kalau sis beli time ad promosi blh..

brand tesco 24rgt. stkt sy cuba ni belom bocor lg.

Mikubi murah 🥰 kalau promo jatuh RM0.40/pc

genki, tebal dan tak bocor. murah pulak tu.

ank sy pkai brand momo

5mo ago

Ank sy da 2thun. Dulu time dia bawah setahun slalu guna. Tak bocor. Tp jnis budak lain2. Ank sy jnis skin x sensitif. Kna try dulu sis

Untuk saya petpet murah