Ada GDM

Hi ibu2. Sy nak tanya ni. Harap membantu! Ada tak yg kena minum airgula masa 7 bulan, masa ujian air kencing, result air kencing trace ada gula. Tapi, result darah slps minum air gula ibu2 negatif? Maksudnya xkena kencing manis? Ada tak? Tolong sy jawab ibu2. Sy dh buntu.

2 Balas

Slalu kalau cek air kencing ada gula ni nurse suh minum air gula.. Jadi result semua berpandukan result air gula

Sis kalau nk tau ade kencing manis ke apa ke tanya je kat nurse... Nurse xkan marah kalau kita tanya