Masalah bsp

Ujian darah bsp .6.5 seblm minum air gula 11.5 selepas 2jam minum air gula .ikut ujian darah tu Doc bgtau sy mgkin memg dh ad kencing manis seblm pregnant .. risaunye ad tak ibu2 yg mcm sy . Bole share pengalaman . Agak2 lepas bersalin nnti akn kekal ad kencing manis ke😥#ingintahu

1 Balas

klau before pregnant dh ade kncg mnis means lps bersalin pn sme la..kalau during pregnancy bru kne its becoz of hormones lps bersalin hilang..

2y ago

sy takpasti before pregnant tu ad kencing manis atau tak .sebab sy xpernah cek . 3bulan pregnant baru la dpt tau . itu pun sebab kena minum air gula .