Dah Masuk 25 Weeks

Hi ibu2 sy masuk 25 weeks... Saya kerap rasa panas la... Kenapa yaa? normal kan?

153 Balas

Normal sbb kita byk proses darah utk bayi kita supaya bekalan utk bayi kita cukup ini yg saya baca masa buat research

yea sama.. ari2 panas, ari2 nk psg ekon. biada x pon. normal ea mcm tu.

Saya yang baru nak masuk 7weeks ni pun,malam tidur rasa panas😆 phase progesterone & estrogen tengah meningkat..

itu normal...mcm saya 39 minggu lgi la takterkata... bila mlm nk tdo je 2 jam skli basahkan bdn bru slese tido

yaaa panas kan.. cuaca pun panas di utara ni. psg aircond ja la yg mampu buat. x tau laa bil nanti camana😅

Normal sis bila preggy badan kita rasa panas. Mcm sy dulu dalam aircond di tempat kerja pun boleh berpeluh.

normal sis, sy pun sma. kerap berpeluh. tk tahan panas.. bt kje sikit dgn minum air panas pun peluh dah menjurai2.

Saya 25w jugak . Berpeluh² mcm berkebun 🤭 kalau duduk dlm ekon , mmg tak rasa . Suami dah beku 😂

Sama la.. Mlm2 sblum tdo.. Mesti mandi dlu.. Sbb bdn n muka berpeluh2 mcm lps zumba dh😂😂😂

normal kot sy mndi tak kire waktu 2 3 pg pns mndi je dgn tak blh tdo pkul 9pagi baru dpt tdooo