Belly size too big

Hi, I'm 25 weeks tapi bila scan doctor ckp saiz perut besar sgt mcm 32 weeks. Tapi takde GDM, no fibroids/cyst and air ketuban Paras normal. Bby pun saiz normal untuk 25 weeks. Ada sesiapa Tau kenapa?

2 Balas

ok lah klau dr kata semua normal, baby sihat.. stiap orang kan lain2. Saya pulak perut kecik tapi baby pun membesar normal, alhamdulillah..

sekarang sy 26w, esok genap 27w.. prut mcm dh nak bersalin sbb ada cyst ovari kt sebelah kiri 😌

12mo ago

biasa cyst ovari ni ada sebab apa ye ?