Dah Masuk 25 Weeks

Hi ibu2 sy masuk 25 weeks... Saya kerap rasa panas la... Kenapa yaa? normal kan?

153 Balas

Normal.. Saya minggu ke 38 mcm tu.. Mndi berkali2

iya. panas remuk redam. tak sedap duduk. smpai naik ruam kt leher. panas. laki rilek je. 😂

Saya pon sama.. Klau x buka aircond xpayah la nk dtg dekat peluk2 bagai semua saya tepis😅

hihi normal kot. sy hujan ptg² pun malam nk tido kipas bkk 3.. rimas betul perasaannya 😊

bahangnya. yg ampun. lg2 umah sll org dtg. kite nk masak kemas umah. sampai Naik Malu. aduh

Normal sis sy pun 25 minggu pasang p kipas no 3 pnas jgk😂😂bpeluh x yah cakap 😂😂

Sama sis . Panas yakmat haaaa . Saya pun 25 week dah tapi panas tu takleh bawak bincang .

Sama awak. Saya sampai hari2 tidur dekat ruang tamu sebab ruang tamu je ada aircond 🤭

Normal tu...rsnya mmg simptom ibu mengandung...sy pun rs cmtu..nk lg cuaca pns skrg ni

25week jgk kdg tdr mlm bepeluh²...😂 Mandi peluh ...sampai guna dua kipas ya Allah