kulit kering

Ibu2 smue,ade tak yg mase mengandung kulit smua kering sangat2,pakai ape yer untuk melembabkan kulit,seluruh badan kering lah.Terimakasih buat yang sudi berkongsi.

2 Balas

Pakai pelembab je. Sy kulit tak kering tp sy tetap pakai. Boleh guna aloe vera yg biasa tu botol kaler hijau. Ada dekat guardian bawah rm10 tak silap saya.

Saya. Dari kulit bdan sampai la ke muka.kering nya sampai pedih muka.saya sapu moisturiser Kat muka tiap pgi n malam.kalau badan saya sapu bio oil.