Kulit kering

Mommies…. Ade tak kt sini during pregnancy kulit kering gilaa.. kalau lotion badan tu jenama apa yg mommies pakai?

3 Balas

Sy bru tanye dr smlm pasal kulit kering ni mmg normal sis.. sb sy pn jd kering.. tp nt lepas bersalin akan back to normal.. Dr before pregnant sy pakai aveeno sb ade mild eczema mmg hilang n lembapkn kulit.. tp time pregnant aveeno x berkesan dgn sy so sy try ceradan.. kalau sis xsuke melekit thwn blh try ceradan best.. skrg tgh pakai ceradan. Sis kne try and error lotion ape yg sesuai.. sb nlh jd before pregnant sesuai.. time pregnant xbkesan.. doc ckp ni pn normal..

Saya pakai vaseline yang untuk dry skin mix butter dari coco palmer. Sekali untuk stretch mark.

Cari lotion shea butter palmers bagus 🫶🏼