selera mkn

Ibu2 sklian... Mcm mne nk tambahkn selera mkn... 5 hri dh x mkn nasi... Tp mkn roti n buah jer ni.... Sy stopp susu sbb berat naik mendadak.... Or ade cdangan mkanan yg boleh gantikan nasi...xpe ke kalauu x mkn nasi?

1 Balas

Time pregnant saya jarang makan nasi. Saya banyak makan buah & ikan. Nasi saya ganti spaghetti, roti, kentang. Susu saya consume susu kambing. Try consult doktor sebab doktor biasa bagi cadangan diet @ supplement untuk tambahkan selera makan.