Fpp selayang

Hi ibu2 semua, sy dah selamat melahirkan seorang baby girl (tepat 38 minggu) pada awal pagi tadi 3.47pg (emergency czer) di hospital selayang melalui program fpp. Ibu2 kalau nak tanya pasal fpp boleh la sy bantu sikit2. Mula2 nya sy sakit macam senggugut start ahad lepas tp isnin tetap pergi kerja macam biasa tapi baby kurang gerak & sakit makin kerap so husband ajak pergi hospital. Sampai hospital je rupanya dah buka 3 cm. Then doc pecah kan air ketuban malam td jugak sebab baby tak aktif macam selalu. Tapi bukaan tetap sama 3 cm sampai pukul 2.45 pagi & doctor proceed to czer sbb takut baby lemas & selepas tu selamat la keluar nya seorang puteri kecil. Alhamdulillah.

2 Balas

Fpp kena booking dulu kan sis??

5y ago

7 bulan sy xpasti tp boleh cuba call.. first check up RM 205.00 2nd check up dalam RM 170.00 mcm tu. 3rd check up tak sempat sebab dah bersalin pagi tadi. Booking RM 3000.00