FPP HOSPITAL KERAJAAN

Hi, saya 1st time pregnant anak pertama due bulan 3 next year. Saya macam nak ambil fpp hospital kerajaan, recommend hospital selayang atau sg buloh ye? Ini yg berdekatan rumah sy. Siapa pernah ada pengalaman fpp dan cara nak daftar? Boleh share, saya keliru 😊 terima kasih semua

2 Balas

maaf xde pnglmn tp apa yg sy survey sblm ni fpp kena book awal, selewat2nya 24w sbb panjang queue nya. dan ada borang yg perlu diisi..lebih baik sis dtg terus hsptl berkenaan dan tanya terus.

Hi, mommy 👋 Awak boleh tanya soalan ni pada nurse masa hari checkup. Lagi details infonya.