Ekzema

Ibu2 semua.. Share ubat & sabun..

15 Balas

Sebamed.. sy pakai yg tu. syampu n lotion.. selain tu blh bawak g jumpa dokto sbb dokto pon nk examine tahap ekzema anak awk. Klinik pon akan ada bagi krim n syampu yg ada ubat. Tp syampu tu tk pakai selamanya. Utk beberapa hr sj.

just guna ubat dari pakar... aquoes cream pakar sarankn utk jdkn sbgai sabun mndian,shampoo dan lotion baby.. Alhmdulillah...beransur kurang dh eczema baby skrang...

Ank sye eczema pakai sabun cetaphil n krim aveeno baby dermexa.. Sambil tu pantau pemakanan ank.. Klu msih bby n susu badan ibu kne kawal pemakanan ibu

Sy pergi klinik goh dkt kuantam,dia bagi ubat cuci,ubat sapu 2 jenis n ubat makn air 2 jenis..Alhamdullilah anak sy dh okau

Sebamed. Semoga dikurniakan kesembuhan. Aamiin 🤲🏻💕

Eucerin. Ada jual dekat watsons. Rm33

Krim elomet, sabun cetaphill.

Ezerra , sebamed , cetaphil

Cetaphil bagus👍

cethapil , sebamed