ekzema

anak sy dah 5 bulan..bru je kne ekzema..ubat ape yg elok ye?share sikit please..risau sangat tgok dye garu².

5 Balas

Anak sye pon ekzema.. Pki sabun n lotion moisturizer brand aveeno baby dermexa.. Dkt watsons ade.. Klu ank BF ibu kne kawal pemakanan.. Dan klu FM ade sesetengah baby yg tklh mnom susu lembu..

Anak saya pakai sabun cetaphil baby. Then lepas mandi sapu cream yg berasaskan organik jenama littleinnoscent warna kuning beli dekat farmasi AA

Anak saya pakai Viprolabs dari dia 2/3 bulan. Masuk 7-8 bulan baru try sabun Sebamed. Tu pun sikit je and elakkan tmpt yg kena ekzema

Bokeh gunakan shower gel magicblue sebagai mandian. 01118560762 Nabilah

Jgn ksi dia garu2.. ksiannya.. sbun mndi pn kena guna yg khas untknya