pencuci muka

Ibu2 hati2 kalau pakai pencuci muka...takot effect pada baby...risau sy sbb antara yg tersenarai ni ada pada pencuci muka sy.. saya guna OXY je.. bru guna seminggu .. semoga tak ada apa2 anak mommy...

pencuci muka
2 Balas

Thank you for sharing this! Kalau saya, mmg tak pakai apa2 produk skrg. Stop dulu. Risau juga entah apa apa bahan. Cuci kosong je, tapi gosok2 sikit 😂

5y ago

Tulah.. sy xde experience... Smpai la sy terbaca ni... Terus sy stop guna pencuci muka..

Pencuci muka eversoft ada paraben.katanya paraben pun x bole. Cuba Google bhan psl paraben utk ibu mgndung. Dkt losyen pun ada rupanya.