39week

Ibu2 semua. Kalau baby kerap mengeras n sakit area ari2 tu tanda ke? Sy xsakit n xde turun tanda tp dr semlm baby kerap sgt mngeras. Due sy 21.12. Thank you ?

1 Balas

Sy pulak tmbah satu hri dri sist..sy pun kerap jga baby mngeras..tpi sist kena kira tendangan stiap hri...ckup atau x..tpi kalau kerap sngt refer hsptal trus..sbab sy hritu refer hsptal trus lpas dri pagi smpai malam tu baby mngeras..check bukaan dah 3 cm..tpi smpai skrg..blum ada tnda brsalin..huhuhu