Tiap malam Kerap mengeras dan sakit kt bahagian bawah

Assalamualaikum hi mommies , saya due 28/7 tapi tk turun tanda lg. Cuma rasa sakit kt bwh ari2 n baby mngeras ja. Perlu ke sy pergi hospital? Atau tunggu turun tanda? #firstbaby #pleasehelp #firstmom

2 Balas

saya sma due awak..dh g hosp sbb bby banyak mengeras..doc seluk baru 1cm. doc kata klau bby punya kicking still ok n aktif xda masalah..saya pun bole balik rumah..lps sluk kuar darah n lendir..dlm 2 ari..pastu ad lendir saja..dorg pesan klau blom ad contrction xperlu dtg hosp

2y ago

ouh yeke sis, sy kerap rasa sakit kt ari2. kerap tu tkla sejam skli tp dlm sehari mesti akan sakit 2 @ 3 kali dlm jarak yg lama

Pi hospital sis.. mengeras kerap mybe contraction..