Nak tau ?

Ibu2 semua brsalin ank first minggu ke berapa ? Dn start mnggu bpe da pack2 bju ibu dn bby utk bawa ke Hospital ? ?

17 Balas

Msuk ja 8bulan trus pack utk labour room punya brg. Letak ja dlm bonet kereta. Tiap kali kluar rumah g makan ke siar2..sy ready buku pink dlm handbag.. manalah tau.. ttba leaking ke apa.. 😅 ad skli tu baby kurang gerak..mggu 35 xsilap. nseb mmg ad brg dlm bonet.. tetiba doc sruh admit 1mlm nk pntau baby. Xpyah pening2 nk minta suami balik ambikkan. Smua dh ad. 😊