Nak tanya la.. ?

Nak tanya la.. kt sini ade tk ibu2 yg 25minggu da beli brng bby? Contoh yg perlu je,seperti pempers,barut dn bju new born 2/3helai?

11 Balas

Ya start beli sikit2 da sejak usia kandungan masuk 20 minggu lg.. Jd bila da dekat hari semua barang hampir lengkap da tinggal topup apa yg perlu ja.. Bajet pun x trasa sgt kalau beli sikit2

Bagus sis. Beli awal. Nnt dah masuk 7 bulan mmg xlarat dah nk berjalan beli brng. Ikut pengalaman la. Tapi nasib ade shoppee senang skit topup mana yg xde lagi.

4y ago

Ni pun mngeras nk kira gerak 10 sabar je nk kena main dgn dia dulu... Baby boy

Ada baiknya juga beli awl2 puan...sbb kita sdri xtau bila bby kita nk keluar....kalau bby ikut due xpe la...kalau bby prem mcm mana kan....😊

Terima ksh yg semua respon.. sye mendoakan semua ibu2 yg bakal lahir selamat dn dipermudahkan semua 😊

Sy dh siap kn semua awal tinggal baju lelaki ke pempuan lum blm ad jgk beli baju yg ngam lelaki perempuan

sy dh beli.. kebetulan baby expo 2 mgg lps.. mase tu 24wk..sybeli gak la.. xlah bhk, cket2 je..

Sy bli bju2 bby awal2 sbb tkut x lrat nk bsuh klo lmbt..lpstu bru bli yg lain ckit2

Sy 25 mgu brng baby da hmpir completed da.. Bab time 4 bulan da start beli skit2 da

Sya dah beli semua sisa mandian je blm beli ngan pampers 😁

Sis,, saya 25w da siap dah brg baby😅