Supplemen selepas bersalin

Hi Ibu2 sekalian Nk tanya...bole x sharekan ape supplement/ vitamin / ubat2 yg ibu2 amalkan selepas bersalin. Yg bgs utk ibu & jgk baby. Stakat ni cuma amalkan Vitamin C je. Baru nk continue makan NeuroGain....mse mengandung mmg mkn tu. Pas brsalin msh bole continue mkn tu kan? Ibu2 plis share ape supplement yg korg amalkan k. Thanks. ❤️

6 Balas

Mkn vit yg diberi oleh hspital lps bersalin, lebih pada mkn makanan yg sihat.. Supplement yg tak tahu bahan apa dlm tu risau effect buah pinggang..