Set berpantang/bersalin

Hi ibu2 , boleh share tak set berpantang yg korg amalkan. Ape yg perlu actually utk berpantang? Preparation before bersalin.

2 Balas

Set bersalin Nona Roguy- pytonatal sebab sy ade masalah sembelit dalam pantang..digabungkan dgn Akar Herbanika..Minyak Berubat Herbal dan minyak Herbanika..2 minyak nie best"boleh di gunakan utk lembutkan urat saraf..minyak omey khs utk baby..utk belaian baby dan boleh jgk digunakn utk kepala baby bagi yg ade masalah kulit baby kering ataupun mengelupas..Herba barut utk dipakai sebelum berbengkung..utk cucian miss V sy pakai Bara Gell senang dan mudah guna..beli yg penting² sj utk kegunaan dlm pantang..

hye mommy..sye ske pkai nona roguy. .myk utl ibu berslin sgt2 bez bau dye n pns. .kalo pytonatal dye pon sdp bauu n bez..lawas je. .cba2 la risik mommy tp jgn bli set ye. .bli stu2. .bli yg perlu. .