scan

Hello ibu2! Scan hari ni Dr ckp baby girl. Tp semua simptom sy mcm baby boy.. terkejut jugak? ada x mommies mcm sy?

27 Balas

kdng2 xbetul jgk.. klau scan dokter kata permpuan.. permpuan lah tu.. hehehhe.. sy pon ad simptom2 mndung anak laki tpy dua kali scan bby permpuan..

5y ago

Huhu

sama mcmsy even instinct dr awal lg kuat kata baby boy... sekali scan gegirlll 🤭 mana mana lah kn yg penting baby sihat sempurna semuaaa amiin

5y ago

Btl tu sis

tidak sama apa yg puan rasa pasal simptom tu...scan mmg trbukti benar...apa2 pun good luck dan moga kandungan dan ibu sihat ya...

5y ago

Tq sis

Same. Doctor scan baby girl. Simptom2 and bentuk perut semua cakap baby boy. Yang dilahirkan ialah baby girl. Huhuhu

Sy pn dlu mcm tu. Scan girl tp naluri kuat kata boy. N kuar btul boy. Baju n brg2 dia mmg nekad bli tuk boy. Hihi

5y ago

Mula2 pn dlu bila scan girl mcm rasa alaaaa. Tp positif. Asalkan sihat udah le. Hehe. suami mmg nak boy. Kita pn nk boy. Hihi. Org2 kt opis pn dok kata perut mcm girl. Tp naluri mmg kuat kata boy. Sampai bersalin nurse tunjuk kat kita baby boy xterkata. Naluri ibu tu xsalah. Hihi.

Symptom2 tu xde apa pon sis.. Alangkan scan pon boleh silap.. Tp boleh percaya lg scan DRI symptom2 yg kits rasa..

5y ago

Hmmmm

Sama.. semua org kata perut nampak mcm baby boy.. doc scan nmpk girl.. keluar memang girl. 😁

saya pun dalam dilema boy ke girl.. jadi beli la baju unisex..

5y ago

Sama la kita😣

Rundhom dia kepit kot. Xtau le. Hihi. Sbb scan ms 24weeks.

5y ago

Insyallah... aminnnn....

Bidan pun kata baby boboy.. Tapi lahir gigirl.. 😁

5y ago

Oppss