Susu formula pengganti Susu ibu

Hi ibu2. Saya nak bertanya, saya nak berikan susu formula pada anak saya, sebelum ni anak saya minum susu perahan susu ibu. Dia nak masuk setahun. Saya bercadang untuk beri dia minum susu formula. Ibu2 boleh suggest tak susu yang berpatutan harganya? Harap ada ibu yang tak mengecam saya kerana tidak meneruskan penyusuan susu ibu. Saya masih akan direct breastfeeding anak saya lepas balik dari bekerja. Di samping anak saya yang kurang minum susu ibu semasa dirumah pengasuh.

5 Balas

dah setahun boleh minum susu full cream, susu kotak yg ada di pasaran. kalau masih nk try susu fm, kena try & error.