Semoga dipermudahkan urusan semua

Ibu2 puasa penuh x?

10 Balas

sy xpuasa lagi smpai arini ..srbabnya asyik muntah xberenti .plus batok kahak teruk hingga semput and terpaksa sedut pam ...hurmm sedih tp xpelah .nty blh ganti ..

tak, tapi bukan sebab alahan ke apa tp sbb naik bisul. xle puasa sebab kena makan antibiotik. lama plak tu 7 hari 😣. redha jelah bulan puasa Allah bg ujian

tak puasa lagi setakat ni, hb low. Dari 2 mggu nak check darah lagi. Risau baby dalam perut + tak boleh perut kosong pening je nak pitam.

1y ago

sama , sy pun hb low

x. dah tinggal puasa 1hari sebab perut beralun. pagi tu terus sarapan cam biasa.

Tak puasa, sbb kalau puasa sy lapar menggeletar, + gastrik.

tak juga.. kalau tak larat, saya buka puasa..

tak boleh. muntah mual.

Mudahan, aamiin

tak sbb loya2

Tak

1y ago

11w