Sakit ari2, pinggang, loya

Hi ibu2. Normal ke week 29 dah start sakit dekat ari2, ngilu nak jalan, rasa susah and sakit nak bangun nak kalih badan, sakit pinggang tulang pinggul. Jalan sikit pun dah sakit. Kerap sgt kencing sampai tak larat nak bangun dah. Sekarang ni dah start meloya balik. Rasa nak muntah je dan takda selera nak makan. Minggu lepas demam dan pulse above 100 . Kene warded then doc seluk check jalan. Effect kene seluk ke sakit sampai ke harini?

1 Balas

Saya pun 29 weeks. Pun sakit juga dekat ari ari and kadang kadang sakit dekat bunga.. tanya doktor, doktor cakap sebab kepala baby dah pusing cuma belum masuk laluan. Sebabtu sakit bunga & kerap sangat nak kencing. Saya pun 7 bulan start balik alahan macam first trimester 😖