ingin tahu

Ibu2 normal ke badan rasa panas je walaupon tgh malam ada aircond semasa hamil nie.. Sy baru 7 week. Ke sebab supplemant new obimin yg dr bg tu ye.. Rasa lepas mkn supplement tu dlm sehari dua nie malam bdn rasa panas x blh tido dgn selesa

2 Balas

mmg hormon ibu mengandung macam tu, saya sepanjang preg ni panas je. Tidur malam dgn ac and kipas pun still bole peluh, lepas mandi pun kejap je dah peluh. Stress juga 😂😂 tapi kena sabor je la ye mummy

Normal je sbb saya pon smpi sekarang 25w ac bk kipas bk no 1 n tidur jarang pakai selimut suami cakap sejuk saya biasa je, insya Allah.

5y ago

Tq ye sis