pantang

hi ibu2.. nk tnya ada tak ibu yg keguguran below 12 weeks, tapi tak berpantang..mind to share your experience? terima kasih?

17 Balas

Kalau syg diri tu pantang je lah. Tak lama pun, 2minggu je. Itu pun pantang makan dgn pakai stokin tak bg masuk angin. Bukan takboleh bergerak langsung. Badan dgn rahim tu nak pakai lama. Skrg tak nampak la effect kalau tak pantang tu, tp tggu la 10tahun akan dtg tengok jd mcm mana. Benda boleh cegah kita cegah bukan cari sakit.

5y ago

Sy cuma pantang makan and pakai stokin sweater mcm tu je. Urut tak sempat sbb kawan cakap tak perlu sangat 😂 tapi sempatlah p urut kt spa sekali tp tu lepas 3bulan gugur 😂 and hujung bulan tu pregnant balik hehe