pantang

hi ibu2.. nk tnya ada tak ibu yg keguguran below 12 weeks, tapi tak berpantang..mind to share your experience? terima kasih?

17 Balas

pglaman gugur 2x.. Tahun 2017 kmdungan 4minggu.. Sy pntang 2minggu urut 3hari mcm bslin.. 2bln lpstu sy preggy semula.... Laat year 2021 bln 8 sy amik vaksin dose k2 masatu preggy 16w..Trus bleeding lpstu..Jntung stop,n kena dnc..Sy pantang 44hari urut 3hari... Sempat dtg period 2x..trus lekat balik..skrg dah 36w prgnant...Xd lngsung sakit2 badan..kelangkang ke ape xde..Pdhl da sarat da ni,Alhamdulillah..Sy kalau pntang mmg pantang betul2..ank k5..