Anak selalu tidur buai masuk wad

Hi ibu². Nak tnya. Apa tips. Anak sllu tidur buai. Kena warded ni ya allah seksanyaaa.. nangis je takmau tido. Dia dh ngantokk.. tpi taktdoo.. ada juga bobok hayun² pakai kaki tapi sbb kan dia pakai oksigen... Tu yg agak leceh.. merengek je. Ade tips tak ibu²?

2 Balas

Dia dah berada suasana lain, memang susah lah nak tenangkan dan tidurkan dia... dengan oksigen lagi. Bertahan ya puan dan anak. Doa banyak 2 mudahan Allah tenangkan anak dan sembuh kan anak dgn baik.

klu malam tidur berbuai juga ke?

2mo ago

selalu buai pastu susu saya terus letak dia atas katil.. alhamdulillah bole tdo. ni kat hospital kan.. dia lain sikit..