Batuk berkahak

Hi ibu2....ada pengalaman batuk ke semasa mengandung ni? Sy agak batuk jugak ya skrg ni. Berkahak lagi gitew.

2 Balas

mkn ubat dr hspital tuk batuk kahak yg d cdangkn tuk yg mngndung sngt cpt baik..hmpir sbln batuk kahak saya tak rawat mlas nak cek kat hopital nasip bkn covid..kata dktr bahaya bila batuk2 bayi trtekan

ada..masuk blik bersalin kena swab test dlu nasip negatif jugak lama juga tunggu kputusan tu..dh ada kputusan baru bole masuk wad..nasip la bukaan baru 3 cm