Batuk berkahak

Hi semua, nak tanya kalau batuk berkahak ni bahayakan baby tak? Macam mana nak hilangkan batuk ye? Sebab kerap batuk . Kandungan 6bulan ni tiba batuk sakit tekak.

1 Balas

saya kena batuk berkahak post covid for 2 weeks. doc tak bagi makan any ubat sebab boleh affect baby. saya cuma minum lemon panas dan tiap malam saya akan neb (ambik gas) untuk cairkan kahak. at last, pergi jumpa specialist untuk sedut kahak guna machine 😢