Cara tidur

Ibu2 nak tanya . Kalau tdo,ttba sedar dh trtindih perut sebelah je.. mcm meniarap tp mengiring tepi jd mcm tertindih perut sebelah..tak pe ke. Risaukan baby dlm kandungan je . Sy bru 15week lebih. Mohon bg pendapat ibu2.. terima kasih.

3 Balas

It’s ok sis ,sy pn pernah camtu ,kdg2 nk tertiarap pon ada 😅 bby ok je xdek mslah sbb bby kn ada dlm kantung,lg selesa jika kita tido mengiring belah kiri

takde mslh pun sis. sbb rasanya keadaan selesa untuk baring mmg mengiring ke tepi. kalau meniarap perut dh besar itu yg mslh 😅

Boleh aje.. Mmg kalau da semakin besar kne tidur mengiring