Tidur mengiring

Hai momy. Sy preg 7week slalu tdo mengiring kdang tido tertindih perut sndiri .. bila pagi rasa sakit .. ade x yg sama mcm sy .. bhye x untk baby dlm perut .. #mommybuntu

1 Balas

elok tidur mengiring ..tp jgn meniarap..sy masa mengandung byk tdur mengiring kiri..mcm terigin sgt nk tidur meniarap, pas bersalin time xde buat pape sy qada la tidur meniarap😂 nikmat betul.haha.tp xleh tdur lama2,kang keluar susu abis basah cadar 😆😅

3y ago

sy pulak baru 5w, mniarap pastu lupa tgh pregnant 😅 baru perasan klu mniarap rs xselesa cm sblum ni