Spotting Bleeding masa Kehamilan 4 ke 5 minggu

Ibu2 kt cni pernah x alami spotting bleeding masa kehamilan 4 ke 5 minggu? Jumaat lepas dlm 4pm tiba2 ad keluar darah tp dlm kuantiti yg sedikit dn berwarna merah terang. Tp sekejap je. Semlm ada kluar beberapa titik cecair coklat gelap. Pada ibu2 yg pernah mengalaminya boleh x share..

10 Balas

ada spotting masa kehamilan 5 minggu..lpas tu spotting 6 minggu ada ketulan drah beku kecil..doc cma bgi asid folic shaja..8 minggu scan tak ada heartbeat dan janin 3/1 ..petang nya jatuh sendri..😭😭semoga akan ada rezeki lepas nie

4y ago

InsyaaAllah.. Mudah2annya aamiinn