Spotting Bleeding masa Kehamilan 4 ke 5 minggu

Ibu2 kt cni pernah x alami spotting bleeding masa kehamilan 4 ke 5 minggu? Jumaat lepas dlm 4pm tiba2 ad keluar darah tp dlm kuantiti yg sedikit dn berwarna merah terang. Tp sekejap je. Semlm ada kluar beberapa titik cecair coklat gelap. Pada ibu2 yg pernah mengalaminya boleh x share..

10 Balas

Sy pernah tahun lepas masa kandungan 5 minggu. Tp first dia keluar darah agak byk, warna coklat. Hari berikutnya, titik2 coklat saja. Sampaila seminggu, dia mula keluar ketulan besar. Akhirnya gugur pada kandungan 6 minggu. Huhu. Moga dipermudah urusan sis

4y ago

Sama la kita. Subuh semalam brlaku pendarahan yg banyk. Pg hospital n doc sahkan keguguran. Mgkin xde rezeki lg kali niy. Tq sudi berkongsi😊