Spotting Bleeding masa Kehamilan 4 ke 5 minggu

Ibu2 kt cni pernah x alami spotting bleeding masa kehamilan 4 ke 5 minggu? Jumaat lepas dlm 4pm tiba2 ad keluar darah tp dlm kuantiti yg sedikit dn berwarna merah terang. Tp sekejap je. Semlm ada kluar beberapa titik cecair coklat gelap. Pada ibu2 yg pernah mengalaminya boleh x share..

10 Balas

Penah Spotting thn lepas bln 10.. Tak ada rezeki gugur 8minggu

4y ago

Sama la kita. Subuh semalam brlaku pendarahan yg banyk. Cek kt hospital doc sahkn keguguran. Mgkin xde rezeki lg kali niy.