pregnant 16 weeks

ibu2 kat sini..nk tnya lh.. masa mengandung ada x suami yg x ambil peduli kat isteri..sllu mrah2 kat isteri..ada jer benda yg dia x suka kat isteri dia.. maaflh klau lari dari topik sikit.. sbb ada yg ckp mungkin disebabkn bby ..bila bby dh lahir nnti ok lh sudah..btul ke mcm tu..??

2 Balas

Sy sdg lalui skrg.. Rasa mcm xde suami..sibuk dgn game kt hp.. Sy tgh sakit2 dia blh buat rilek je .. Alahh xde ppe tu ..tu je ayt yg kuar ..sy stresss.. Smpai sy marah dia dia marah sy balik.. Mgkin xready jd bapak ke cane sy takthu la

yelaa... sy pun ada dngar juga mcm Tu... hurmm take care sis..