Keluar ketulan kecil

ibu2 kat sini nk tnya korang if ade keluar darah ketulan kecil tu normal ke? sye dah 12w 1d harini. perut sakit mcm rasa senggugut

8 Balas

Macam saya week 12 keluar ketul kecik, kencing je keluar, Saya sakit mcm sengugut,terus ke emrgncy doc amil darah n kencing, lepas tu scan, scan rupanya kantung dah meleper, Allahu. Luluh jantung saya, So doc kata kalau heavy bleeding datang balik, tapi tak smpai 12 jam lepas saya ke emrgncy, saya heavy bleeding, rupanya klur darah ketul sekali kantung dah meleper panjanggg. Terus bawak ke emrgncy balik, and dorg terus tolak ke wad bersalinn.