Sakit mcm senggugut lepas kantung keluar sendiri

Salam siapa kat sini pernah ada pengalaman kantung keluar sendiri , memang lepas tu masih ada rasa sakit perut macam senggugut lagi ke walaupun ketulan darah besar n kantung dh jatuh sendiri ? Saya tengah tunggu suami pulang kerja baru gerak ke hospital tp sakit perut tu tak hilang #pleasehelp #ingintahu #bantusharing

2 Balas

Berapa weeks tu sis? Macam saya gugur 7w sebelum kantung keluar yang sakit macam senggugut. Bila kantung dah keluar rasa lega terus. Takde rasa sakit ke apa dah.

ye. sakit sampai rahim betul2 mengecut.

2y ago

sakit on off. sbb rahim mengecut nnti. pi hospital doctor scan. kLau dh clear x perlu cuci. kalau ade sisa lgi doctor akn cuci. lps tu inject ubt kecut rahim.